Another sunrise turns to smoke ...

  Mda , nu stiu cine mai urmareste blogul asta dar voi scrie  , pentru ca din nou am ajuns la un moment in care am cazut in genunchi si nimeni nu-i aproape sa ma ajute sa ma ridic .


  Am incercat din nou , am fost , am vazut , stiam deja peisajul , dar am vrut sa-l vad din nou intr-o alta lumina ... ce dupa un timp a inceput sa devina din ce in ce mai cunoscuta ... lumina ce imi dadea din nou aceleasi sentimente ce candva ma macinau .

  Din nou sentimentele imi intorc organismul pe dos ... si usor usor cad iar in aceasi cuva in care ma amestecam singur acum ceva timp .

  Am pus din nou totul pe tava , am oferit .. am primit .. dar dupa o anumita perioada lucrurile au inceput sa ... se transforme in fum... rasaritul a devenit apus .. iar eu... eu sunt din nou o epava .


  De ce am ajuns asa ... nici eu nu stiu , poate asa imi place sa ma chinui , poate asa trebuie sa fie , poate am ghinionul asta mereu ... dar totusi sper ca va fi bine.. desi incep sa-mi pierd orice speranta ... visele nu le mai pun in ecuatie pentru ca lumea in care traiesc a reusit sa-mi striveasca si cele mai mici vise ...



Another sunrise turns to smoke ....



Numai am putere nici sa scriu ... sunt o leguma , simt cum devin din ce in ce mai inchis in propria carapace de amintiri si regrete  ...

3 Comentarii:

Oana Bararu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Oana Bararu spunea...

Am trait asta... am scris despre asta de fiecare data cand am simtit acelasi lucru. Doare, stiu, cica trece...dar nu, nu trece, nu prea curand, ne mintim, speram, dorim, sau...
Tu macar ai avut norocul (sau nu) sa intalnesti a doua oara sentimentul asta sincer...eu inca tanjesc dupa el, tot ce sper e sa nu ma transforme aceasta asteptare intr-o afurisita(mai mare decat sunt)[;))].
Undeva acolo a ramas ceva, si va ramane pana cand....pana cand...nu stiu!

Cristina spunea...

Let it all out,don't restrain those feelings, cry if you have to,release the pressure .That's my own recipe. :):>