Pe principiul .. azi nu!

Da , azi nu ... e una din acele seri in care ajungi acasa si faci un mini rezumat , una din acele seri in care te lasi pe spate inchizi ochii ... lasi muzica sa-ti inunde urechile si zambesti la ce-a fost ... la cat de bine si la cat de frumos... stiu ca poate nu-s tocmai lucruri noi ... dar sunt lucruri placute , lucruri la care inca visez ... banal .. vreau o dacie :) dar cu toate astea conduc altceva , vreau prietena perfecta ... eh aici am nimerit-o .. deci la aia cu dacia mai am de lucrat :) , revin si spun ca e una din zilele acelea in care totul numai conteaza , esti tu cu tine insuti , cu sentimentele tale ....cu aminitirile si cu vesnicul zambet tamp pe fata .

Da , azi nu ... " poti sa gandesc cu voce tare ca nimeni nu ma vede ,nimeni nu ma crede , nimeni nu ma aude sunt un oarecare ...."

Da , azi nu ..." Ei bine nu incerc sa te conving , Dar daca n-ai stiut, astazi e soare in loc de frig,  Azi open your eyes, exact ca in filme , Ca daca nu te vede nimeni, poti sa vezi pe oricine.... "


Da , azi nu ... " Azi ... faceti-va ca nu ma stiti . " 


0 Comentarii: